Congres ADHDvrouw

Het congres ADHDvrouw, dat wil je niet missen!

Op zaterdag 7 maart 2015 staat er iets bijzonders te gebeuren in Jaarbeurs Utrecht. Het congres ADHDvrouw – een vrouw met ballen zal plaatsvinden en het belooft een bijzondere dag te worden! Het congres wordt voor een door vrouwen met ADHD (en ADD) georganiseerd. Uiteraard zijn professionals, dierbaren van de ADHDvrouw en andere geïnteresseerden ook welkom. Deze dag staat in het teken van gedegen informatie over ADHD bij vrouwen en het aanreiken van handvatten om alles uit het leven te halen als vrouw met ADHD. Een echte aanrader!

Waarom een congres voor de ADHDvrouw?

ADHD zit nog steeds in het verdomhoekje en vrouwen met ADHD al helemaal. Teveel vrouwen krijgen op latere leeftijd de diagnose ADHD, kampen met problematiek die niet wordt herkend, lopen met klachten die aan hormoonschommelingen worden geweten en kunnen door het gebrek aan gedegen voorlichting over en hulp bij ADHD niet alles uit het leven halen. Wanneer de diagnose er eindelijk is begint het proces pas. De acceptatie, onderzoeken wat ADHD nou eigenlijk voor jou betekent, het alle ballen in de lucht houden als ADHDvrouw en leren omgaan met alle mooie en mindere kwaliteiten die erbij komen kijken. Het krijgen van de juiste hulp en steun uit de directe omgeving zijn van groot belang om dit proces positief te laten verlopen. Juist daarin is nog een gebrek aan kennis, zowel bij veel professionals als bij ‘de gewone mens’ die met ADHD te maken krijgt. Daar komt ADHDvrouw in beeld!

Wat gaat ADHDvrouw doen?

Wij willen de ADHDvrouw op de kaart zetten. Positief, genuanceerd en echt. Onze website, Twitterfeed en Facebookpagina zijn ingericht om het delen van kennis, ervaring en vragen in een open en prettige omgeving te doen. Hiermee creëren we een community van ADHDvrouwen die achter onze positieve en eerlijke insteek staat. Op het congres van 7 maart 2015 bieden we een gevarieerd programma van lezingen door professionals, workshops door professionals en ervaringsdeskundigen en een informatiemarkt waar een scala aan producten en diensten te vinden is die de ADHDvrouw aanspreekt. Zo proberen we alle facetten van het leven van de ADHDvrouw te bedienen en handvatten te bieden om alles uit het leven te halen zonder de keuze voor hulpmiddelen te veroordelen. Want ondanks de moeilijkheden die komen kijken bij ADHD, is de ADHDvrouw een creatieve, energieke, veelzijdige, fijne en unieke vrouw. Met de juiste hulp ziet zij dat zelf ook in!

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.