Coaching

Coaching is een pragmatische methode om de cliënt te helpen veranderingen aan te brengen in het gedrag en de alledaagse dingen, gericht op de toekomst. Ik doe dit op een wijze die bij de cliënt past.

ADHD-Coach werkt begeleidend, structurerend, ondersteunend en stimulerend.
Coach en cliënt richten zich actief en praktisch op de toekomst en op het verbeteren van het dagelijks functioneren van de cliënt. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan het gebruik maken en verder ontwikkelen van de positieve kanten van ADHD.
Het is jammer dat ADHD in Nederland vaak gezien wordt als een negatieve stoornis, terwijl ADHD heel vaak gepaard gaat met creativiteit, intuïtiviteit, enthousiasme, en gedrevenheid.

LEER DE KRACHT KENNEN VAN ADHD!!!

 

ADHD-Coaching vervangt niet de medicatie en/of psychotherapie. Wanneer psychotherapie geïndiceerd is, kan Coaching wel een goede aanvulling zijn. Maar natuurlijk zijn er ook veel mensen met ADHD die geen psychotherapie nodig hebben. Dan kan Coaching, eventueel in combinatie met medicatie, een goede steun in de rug zijn en iemand met ADHD helpen zijn of haar doelen te bereiken door ondersteunen (coachen) in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling, herstel van het zelfvertrouwen en stimulering en structurering van de persoonlijke doelstellingen op alle gebieden in het dagelijks leven. Ik doe dit op een wijze die bij de cliënt past.

 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Maak jouw eigen website met JouwWeb