Presentatie

.

 


ADHD-Coaching-Strijen verzorgt presentaties voor verschillende groepen
 b.v. buurthuis, bibliotheek, vrouwenvereniging en ook in uw huiskamer. 
 

Het 'Spectrum Event' biedt veel informatie. Het eerste Spectrum Event was een mooie, interessante dag met een grote verscheidenheid op de informatie markt en met de verschillende presentaties. Deelnemers en bezoekers hebben het Spectrum Event als een zeer waardevolle dag ervaren.

 

Workshop 'ADHD inzicht'

Deze workshop verzorg ik voor iedereen die affiniteit heeft met ADHD voor verschillende groepen. Voor kinderen tot 13 jaar, tieners tot 18 jaar, (jong) volwassenen en aan familie (groot, pleeg en oppas)ouders, tantes, ooms enz.

De opzet van deze workshop is op een interactieve manier 'inzicht' te krijgen in het fenomeen ADHD en hierdoor (je eigen) ADHD beter te begrijpen. 

Besproken wordt: wat is ADHD, hoe werkt het ADHD brein, welke eigenschappen heeft iemand met ADHD, hoe gaan we om met ADHD. 
Afhankelijk van de groep wordt er in spelvorm, kleine gesprek groepjes of met de gehele groep gewerkt of een combinatie hiervan. Deze workshop is voor een groep van maximaal 12 personen en duurt 2 ½ uur.

Er is veel te vertellen over het fenomeen ADHD daarom is er ook een verdiepingsworkshop. Wanneer aan beiden workshops is deelgenomen komt men in aanmerking voor het certificaat "ADHD inzicht".


 

NIEUW is de "Huiskamer lezing". Binnen een familie is vaak behoefte aan meer duidelijkheid over wat ADHD werkelijk inhoud. Doormiddel van een "Huiskamer lezing" kunnen families, in hun eigen vertrouwde en veilige omgeving, geinformeerd worden over het fenomeen ADHD en antwoord op hun vragen krijgen.

.

In samenwerking met ADHD-Presents..... is er een workshop voor bovenbouw van de Basisschool. Hier kunt u meer lezen. 
Tevens zijn er presentaties voor voortgezet onderwijs, ouderavonden en docenten.

Eerst volgende presentatie, met gastspreker Alan Brown, verzorg ik i.s.m. ADHD Café Strijen. HIER leest u meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Maak jouw eigen website met JouwWeb