Graag stel ik mij aan u voor.

Mijn naam is Pauline van Roon, ben moeder van 2 schitterende zonen, 22 en 17 jaar.

Al ruim 30 jaar ben ik werkzaam als begeleidster bij een activiteitencentrum, voor mensen met een verstandelijke beperking, in mijn woonplaats. Sinds 1999 ben ik bewust bekend met het fenomeen ADHD. Dit heeft veel bijzonders gebracht in mijn leven. Veel ups en downs bracht dit in ons gezin. De laatste jaren heb ik door cursussen
, symposia, themabesprekingen en workshops veel geleerd over- en begrip gekregen voor het fenomeen ADHD. Dit resulteert in een nog positiever beeld van ADHD en wil dit graag met anderen delen. ADHD heeft n.l veel positieve eigenschappen. Weinig mensen die dit weten, zelfs de mensen met ADHD zijn zich vaak niet bewust van hun kwaliteiten. Ik help u/jou graag met uw/jou zoektocht naar jou kracht.

 

Daar naast geef ik bijna 30 jaar aangepast paardrijles, heb een vorm van paardrijden voor MCG mensen opgestart in de Hoeksche Waard. 
Verder hou ik van creatieve activiteiten o.a, Hindelooper schilderkunst, kleding maken, kaas maken, bier en wijn maken, koken en bakken.

 

 

 

Door mijn kennis van-, ervaring met- en inzicht in het fenomeen ADHD was ik uitgenodigd het team van het ADHD-café te versterken als gastvrouw en ervaringsdeskundige, welke taak ik met alle plezier vervul. 

Inmiddels ben ik organisator, samen met collega Paul Paulus, van de ADHD Cafés in Strijen en Barendrecht.

 

camper2b-3.jpg  In de zomer van 2015 ben ik begonnen met ADHD Café on Tour.

 

 

Middels mijn coaching praktijk wil ik volwassenen en kinderen met- of het
vermoeden van ADHD, helpen het positieve pad te bewandelen en gebruik te gaan maken van hun kwaliteiten.


Leer de kracht kennen van ADHD!!!
 

.

 


  

 

  

 

 

 

 

In het begin van 2014 stelde Monique van Zwieten via twitter de vraag waarom er geen congres is voor ADHDvrouwen. Hierop heb ik direct gereageerd. Ik zat n.l. midden in de organisatie van het ´Spectrum Event´daarom sprak mij dit enorm aan. Ik vond dat een congres voor vrouwen zeker op zijn plaats zou zijn.

 

 

 

 

We hebben veel over en weer gemaild en kwamen op 25 mei voor het eerst bij elkaar (foto).


 7 maart 2015 vond het congres plaats. 


  

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.